top of page
Пошук

Пенсіонери – «злочинці»

Наша поліція або не робить нічого, або видає чергові «перли». Так сталося і цього разу, у Чернівцях: літнього чоловіка просто «скрутили» на вулиці за незаконну торгівлю продуктами харчування. Мабуть, він найрозшукуваніший злочинець міста, інших усіх вже половили...


Чоловік займався продажем овочів, фруктів, зелені на тротуарі, що ледве не коштувало йому життя, дякуючи нашій поліції. А на додаток склали кілька адмінматеріалів: за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП, ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).


Це, як говориться, «всіх собак повісили» на бідолашного чоловіка. А таких людей в нас мільйони. Кожного дня на зупинках або тротуарах можна побачити як літні люди продають домашні овочі,ягоди, зелень або квіти – і багато людей охоче підходять купувати ці продукти саме у них, аби допомогти вижити пенсіонерам в нашій країні. Та поліції на це байдуже, в таких випадках вони згадують, що є закони і охоче слідують ним. Звичайно ж, на пенсіонера кайданки надягнути простіше, ніж на корумпованого чиновника.


Та і в цій ситуації, стражі порядку, продемонстрували себе з «найкращої» сторони – вдвох накинувшись на чоловіка, заламуючи руки і кидаючи його на землю, навіть не помітили що пенсіонеру стало зле. На це звернули увагу люди, які просили поліцейських зупинитися (та їм було байдуже). Тільки після того, як громадяни почали кричати, що чоловіку зле і треба викликати швидку, - патрульні перестали тиснути на бідолашного. На щастя, з пенсіонером все в порядку.


Ось так, в черговий раз, ми бачимо, що наша поліція займається не тим, що треба, а тим, на що здатна.


Яна Д'яченко


1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Рішення влади –закон. Оскарженню не підлягає

В Україні що не день, то нові цікаві рішення Верховної Ради чи президента. На цей раз Зеленський вніс до парламенту законопроект, який передбачає ліквідацію Окружного адмінсуду Києва, а він розглядає

bottom of page