top of page
Пошук

Що для Зеленського важливіше за життя українців?

Криза, загроза інфляції, коронавірус і купа внутрішніх та зовнішніх проблем - реалії українського сьогодення. Але, як виявилось, пана Зеленського хвилюють трошки інші проблеми, а життя українців виявляється менш важливим за комфорт пана президента. Куди ж ще вирішили витратити гроші у часи, коли кожна копійка повинна бути направлена на спасіння населення?


Так у літаку українського голови виявили проблему – інтернет, який не задовольняє потреби Володимира Олександровича. А таке питання необхідно вирішувати негайно – саме так вирішила влада і оголосила тендер, про який можна дізнатись заглянувши в систему ProZorro. Причому, уже навіть відомий переможець, що займеться покращенням президентського життя.


Компанія «Etihad Airways Engineering LLC» повинна завершити роботу по модернізації супутникового зв'язку на борту до кінця 2021 року. Після цього швидкість доступу в інтернет з «головного» літака країни збільшиться до 50 Мбіт/с (максимально можлива швидкість стандартів Inmarsat Аеrо Global Хрrеss service). В принципі, досить логічне рішення, адже верховний блогер України потребує доступу до мережі 24\7. Радник глави Офісу Президента, Михайло Подоляк, розповів про ідею створити іменний відеоблог Зеленського. Передбачається, що це буде стаціонарний щотижневий блог, де голова держави буде «реагувати на все, що відбулося за тиждень». В ОП запевняють, що головна мета таких планів - налагодити комунікацію з народом. Хоча поки гроші витрачають на інтернет,а президент займається стрімінгом – не факт що залишиться кому дивитись ці «відосики».

Попри все, необхідно зауважити значущість ЗеІнтернету для українців. Послуги компанії-авіапровайдера обійдеться у 32,40 мільйона гривень. На ці ж кошти, можна було обладнати киснем декілька лікарень і врятувати життя сотні хворим. Тобто, відбиток від такого «термінового» вдосконалення ми бачимо вже зараз: пацієнти помирають від нестачі кисню, а хтось планує як буде у повітрі знімати черговий випуск відеоблогу.


Як Вам президент, який ставить власні примхи вище людського життя?Саме життя сотні українців буде коштувати можливості Володимира Зеленського похизуватись, що у нього на сьогоднішній день такий же крутий інтернет як у літаку президента Сполучених Штатів.


Та взагалі ця ситуація нагадує бідного, але імпульсивного студента, який вирішує у кредит купити останній IPhone для «понту». Але ж президент – доросла і розумна людина (здається, так має бути?). А «кредит» за рахунок населення – це навіть для пана Зеленського занадто…


Яна Д'яченко

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Рішення влади –закон. Оскарженню не підлягає

В Україні що не день, то нові цікаві рішення Верховної Ради чи президента. На цей раз Зеленський вніс до парламенту законопроект, який передбачає ліквідацію Окружного адмінсуду Києва, а він розглядає

bottom of page